Ladamir onderdelenvoorziening

Een primaire eis om onze Lada’s op de weg te houden is de beschikbaarheid van voldoende onderdelen. Alleen dan is een rijdende toekomst gewaarborgd. Zo is Ladamir altijd op zoek naar Lada onderdelen om ons magazijn aan te vullen. Bent u Lada dealer geweest of hebt u Lada onderdelen liggen, neem dan contact op met Ladamir om de onderdelen een goede bestemming te geven.2104 paaltje geraakt Ook is het mogelijk om onderdelen die u hebt liggen en niet (meer) nodig hebt te ruilen voor andere onderdelen die u wel kunt gebruiken. onderdelen nodig voor uw lada? ladamirIn het eigen magazijn van Ladamir hebben we bijna alle onderdelen liggen voor de Lada. Hierbij moet u denken aan motoren, versnellingsbakken, deuren, zetels, bumpers en nog heel veel meer. Het magazijn heeft voor de volgende type’s Lada onderdelen liggen: 1200, 2102, 2103, 2104, 2105, 2106, 2107, Niva en Samara.  Voor de Lada’s 110, 111, 112 hebben we minder onderdelen op voorraad. Het is echter mogelijk om via ons netwerk wel deze onderdelen te leveren.

 

 

 

 

Ons magazijn beschikt over zowel nieuwe onderdelen als gebruikte onderdelen en revisie onderdelen. Voor sommige onderdelen geldt een statiegeldregeling. Bij het kopen van een revisie onderdeel wordt gevraagd het oude exemplaar in te leveren (voor herstel en hergebruik).    

 

img_9698

ophalen van lada onderdelenLadamir koopt regelmatig grote partijen Lada onderdelen op. Deze onderdelen worden binnen Ladamir tegen de kostprijs weer onder de leden verdeeld. 

 

Nieuw in het magazijnGereedschap voor kleppen stellen lada samara.Het gereedschap is voor ladamir leden gratis te leen. Wanneer je het speciale gereedschap wil lenen vragen we 50 euro borg. Het magazijn kan tevens de klepstelplaatjes leveren